Emma

Het werd eens tijd dat ik wat nieuwe informatie aan deze pagina toe zou voegen. Ik ben niet meer een stuiterende bal die op het punt stond naar Noorwegen te verhuizen. Ik ben misschien nog steeds die stuiterende bal, maar ik ben nu op het punt dat ik weer bijna naar Nederland terug verhuis. Dat zegt nog niet zo heel veel over mij en je wilt duidelijk iets weten over mij anders had je niet op deze pagina gedrukt (I feel honoured).

Mijn naam is dus Emma, ik ben 18 jaar (wooh, dit is de eerste keer dat ik dat zeg sinds mijn verjaardag – het klinkt zo oud…) en ik heb, in plaats van 5 en 6 VWO, het Internationale Baccalaureate gedaan op United World College Red Cross Nordic in Noorwegen. Mijn plan in nog steeds om geneeskunde te studeren, maar eerst piep ik er een jaartje tussen uit voordat ik begin aan de universiteit (als ik word toegelaten….).

Ik ben eigenlijk best wel saai.

Mijn Nederlands is niet meer zoals het geweest is (om mezelf te verdedigen, ik heb twee jaar amper Nederlands gesproken) en mijn Engels is ook niet denderend (ja, dat is dus wel een probleem). Hoe dan ook, ik doe erg mijn best om mijn leven in kaart te brengen zodat jullie mee kunnen genieten. Maar alleen de dingen die ik wil delen, of course.

Ik denk dat je nu wel weer genoeg hebt van Emma kletsen over Emma. Als je me echt wilt leren kennen moet je me maar gewoon ontmoeten. Of een berichtje sturen, dat kan ook (die moderne technologie ook tegenwoordig).

Dan sluit ik nu af met wat coole foto’s van mezelf, aangezien dit een Emma-propaganda pagina is. Ajuuuu!

This slideshow requires JavaScript.

 

EMAIL – emmasarvaas@gmail.com

ADRES (tot 21 mei 2016) – Emma du Marchie Sarvaas
UWC Red Cross Nordic
Flekke 6968
Norway

 

Advertisements

3 thoughts on “Emma

 1. Marike says:

  Super dat het doorgaat Emma! Je schrijft erg leuk. Heel veel plezier! Roos haar neef gaat naar UWC Wales, dezelfde waar je vader dus geweest is. Hij woont nu in Dubai, maar gaat dus in Augustus beginnen oo UWC Wales, hij heeft er ook erg veel zin in!

 2. annemarie paasschens says:

  Hallo Emma,
  Je vertelt inderdaad heel erg leuk! Ik ben een jaargenote van je vader en moeder van Nijenrode en heb zelf een dochter van 16 (en bijna 15)…ik ga je volgen!
  Groeten thuis en heel veel succes en plezier.
  Annemarie Paasschens-Dill

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s